seprator

Курсът по кино сценарий

seprator

ОСНОВНА ЧАСТ

Курсът по Кино сценарий се състои от теоретична и практическа част.
Всяка седмица курсистите имат по една теоретична и една практическа лекция.
Теоретичната среща е с продължителност 90 минути (2х45 мин.) и се води от Правда Кирова, която изнася общо 10 лекции, веднъж седмично от 19:00 до 20:30ч, в рамките на трите месеца на обучение. Останалите 10 практически занятия срещат курсистите с двама сценариста, всеки от които провежда по 5 практически срещи с тях, веднъж седмично, между 19:00 и 20:30 ч.

seprator
Creative

УИКЕНД СЪБИТИЯ

Освен делничните срещи, към хорариума от 20 занятия, учебната програма включва и УИКЕНД СЪБИТИЯ, сред които срещи с писатели, сценаристи и режисьори, кино прожекции, литературни четения, поетичен двубой, хайку уъркшоп, семинари за развиване на скрития потенциал, самостоятелни литературни четения, актьорска вечер и още много фойерверки, скрити в хралупата на Заека.

*КИНО ПРОЖЕКЦИИТЕ в програмата на Академията се организират по-специално за курсистите по кино сценарий. След всяка прожекция те се срещат със сценариста или режисьора на филма, с когото разговарят и обменят своя сценарен опит.
seprator

ЛЕКТОРИ

ТЕОРЕТИЧЕН ЛЕКТОР: ПРАВДА КИРОВА

ПРАКТИЧЕСКИ ЛЕКТОРИ:

ЗОРНИЦА СОФИЯ, ДИМИТЪР КОЦЕВ – ШОШО

seprator

КОГА И КЪДЕ?

Курсовете на ТА „Заешка Дупка“ се провеждат всяка година между 24 септември и 10-ти декември в центъра на град София. Мястото на което се провеждат е пространството HOUR SPACE (ул. „Иван Вазов“ 38/ близо до пресечната точка на ул. „Иван Шишман“ и ул. „Иван Вазов“)

*Единствено онлайн курсовете по Проза и Поезия се провеждат ежегодишно.

seprator
Creative

МЕСЕЦ НА РЕАЛИЗАЦИЯТА

Всеки завършил тримесечния курс ще получи възможността да запише МЕСЕЦ НА РЕАЛИЗАЦИЯТА, в който ще работи индивидуално с един или двама от лекторите, върху свой проект за сценарий.
seprator

ТАКСА

Таксата за курса по Проза е 650 лв.

* При записване на курса до 22 декември, таксата е преференциална: 470 лв.

Има възможност за изплащане на вноски, според Вашите възможности.

*При записване на два курса, таксата е преференциална: 1000лв.

seprator

НАМЕРЕТЕ НИ

shape