seprator

Курсът по кино сценарий

seprator
about

ОСНОВЕН КУРС

Курсът по КИНО СЦЕНАРИЙ се състои от теоретична и практическа част.
Всяка седмица курсистите ще имат по една теоретична и една практическа среща.
Теоретичната среща ще се провежда всеки вторник между 19:00 и 21:00 часа и ще бъде водена от Правда Кирова, която ще изнесе общо 12 лекции, в рамките на три месеца. Останалите 12 практически срещи ще съберат курсистите с едни от най-успешните ни кино режисьори и сценаристи, които ще направят по 4 срещи, всяка между 19:00 и 20:30 часа. Освен делничните срещи, към хорариумът от 24 занятия, Заекът е подготвил и УИКЕНД СРЕЩИ с писатели, семинари, радиопиеса и кино прожекции придружени от дискусии с представители на техните екипи, за които можете да получите повече информация в страница Събития на сайта ни.

Можете да се запознаете с имената на лекторите, които ще водят курса по Кино сценарий малко по-долу в Заешката дупка. Идвате ли?

Академията ще проведе своите обучения в рамките на периода 25 Септември - 16 Декември. Приемът ще продължи до 25-ти Август!

seprator
Creative

ОМНИБУС ФИЛМ

След като приключат трите месеца на обучение, по сценариите на курсистите ще бъде заснет късометражен филм – омнибус, който ще се излъчи в публично събитие след завършването му.
seprator

МЕСЕЦ НА РЕАЛИЗАЦИЯТА

Всеки завършил тримесечния курс ще получи възможността да запише МЕСЕЦ НА РЕАЛИЗАЦИЯТА, в който ще работи индивидуално с един или двама от лекторите, върху свой проект за сценарий.

seprator

ЛЕКТОРИ

ТЕОРЕТИЧЕН – ПРАВДА КИРОВА

ПРАКТИЧЕСКИ – КРИСТИНА ГРОЗЕВА И ПЕТЪР ВЪЛЧАНОВ, РАЛИЦА ПЕТРОВА, МИНА МИЛЕВА И ВЕСЕЛА КАЗАКОВА

seprator

ЦЕНА НА КУРСА

570 лв до края на месец Юли


След тази дата таксата на курса ще бъде 630 лв.

*Запиши се на два курса на преференциалната цена от 1000 лв, вместо за 1260 лв.

*Доведи приятел и получи втори безплатен онлайн курс по Проза или Поезия!

ЗАПИШИ СЕ

НАМЕРЕТЕ НИ

shape