seprator

Курсът по рекламно писане

seprator

ОСНОВНА ЧАСТ

Курсът по Рекламно писане се състои от теоретична и практическа част.
Всяка седмица, два пъти в седмицата курсистите имат по две срещи с продължителност 90 минути (2х45 мин.) водени от Мартин Димитров, който изнася общо 20 лекции, (сряда и четвъртък) от 19:00 до 20:30ч, в рамките на трите месеца на обучение.

seprator
Creative

УИКЕНД СЪБИТИЯ

Освен делничните срещи, към хорариума от 20 занятия, учебната програма включва и УИКЕНД СЪБИТИЯ, сред които срещи с писатели, сценаристи и режисьори, кино прожекции, литературни четения, поетичен двубой, хайку уъркшоп, семинари за развиване на скрития потенциал, самостоятелни литературни четения, актьорска вечер и още много фойерверки, скрити в хралупата на Заека.

*УЧАСТИЕ НА КУРСИСТИТЕ В СЪЗДАВАНЕТО НА РЕКЛАМНИ КАМПАНИИ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СТАЖ В ГОЛЕМИТЕ НИ КУЛТУРНИ МЕДИИ
seprator

ЛЕКТОРИ

ОСНОВЕН ЛЕКТОР: МАРТИН ДИМИТРОВ

seprator

КОГА И КЪДЕ?

Курсовете на ТА „Заешка Дупка“ се провеждат всяка година между 24 септември и 10-ти декември в центъра на град София. Мястото на което се провеждат е пространството HOUR SPACE (ул. „Иван Вазов“ 38/ близо до пресечната точка на ул. „Иван Шишман“ и ул. „Иван Вазов“)

*Единствено онлайн курсовете по Проза и Поезия се провеждат ежегодишно.

seprator

ПУБЛИКУВАНЕ

Заекът се грижи за своите курсисти, затова по време на Академията, а и след нея, техните текстове биват публикувани в популярното електронно списание Go guide, както и в други културни и литературни издания. Все пак преди да станеш известен писател никак не е зле текстовете ти да започнат да се появяват тук и там и да бъдат четени пред публика. Задължителни стъпки от пътя на всеки писател или копирайтър!

seprator

ТАКСА

Таксата за курса по Проза е 650 лв.

* При записване на курса до 22 декември, таксата е преференциална: 470 лв.

Има възможност за изплащане на вноски, според Вашите възможности.

*При записване на два курса, таксата е преференциална: 1000лв.

seprator

НАМЕРЕТЕ НИ

shape