seprator

СЕМИНАРИТЕ ПО ПСИХОДРАМА

seprator
29август 2019
blog_shape

СЕМИНАРИТЕ ПО ПСИХОДРАМА

Водещи на семинарите са Сузана Степанова и Вяра Кънева (психолози и психотерапевти) Семинарите по психодрама са обвързани с личностното израстване и символите в живота и литературата. Общо 6 дълбоки, 8 часови психоаналитични семинара, които ще развият творчеството и интуицията ви през призмата на подсъзнанието и символите.

ВОДЕЩИ:

Сузана Степанова и Вяра Кънева са психолози и психотерапевти с индивидуална и групова практика с деца и възрастни. Лектори са на множество семинари за личностово развитие и себеизследване, както и на конференции за ранно детско развитие. Автори и водещи на проекта за подкрепа на родители “ Из света на мама “. Ръководители и терапевти в Академия за ранно детско развитие и център за психологическа подкрепа Съкровения. Директори и невро-моторни консултанти по австралийската програма за бебета, деца и родители Киндиру ( Toddler Kindy GymbaROO & KindyROO ) в ж.к Бъкстон и ж.к Овча Купел. Вяра е ръководител на изследователската част на проекта “ Да отключим потенциала за учене “, както и на изследователския проекта за оценка на ефективността на програмата Киндиру заедно със Столична община. Мечтатели, добротворци и пътешественици. Сузана е майка на две прекрасни деца, а Вяра на едно чудно момче.

Теми и работни заглавия на семинарите:

-Маски

-Културни атоми

-Литературни символи

-Сънища

-Страхове

-Как се свързвам със себе си и другите

Общо 6 семинара – в две съботи всеки месец, в рамките на три месеца (от 23 септември до 8 декември)

Рамка за всеки семинар – 8 астрономически часа:
10:00 -19:30 ч. с 1 час обедна почивка и няколко малки кафе паузи.

Всеки семинар може да бъде записван поотделно, но се препоръчва записване на всички семинари, поради груповата динамика на семинарите

Такса:

-127лв за 8 часов семинар

-762 лв за всичките 6 семинара
*Предлагаме изплащане на вноски

Leave a Comment

Social

shape
Copyright © Академия Заешка Дупка. Всички права запазени.