Заешка Дупка

УРОЦИ ЗА ДЕЦА и МЛАДЕЖИ

За най-младите пишещи хора, от 8 до 15 годишни, 
предлагаме индивидуални курсове.

всичко за уроците за деца

С кого ще работи вашето дете?
Менторът, с когото ще работи вашето дете е писателката и основателката на Академията, Рене Карабаш (Ирена Иванова), която беше ментор на Детската Писателска Академия „Заешка Дупка“ през 2019г. и два пъти в почетното жури на Националния Младежки Литературен Конкурс „Петя Дубарова“.

Какъв е графикът на работа?
Индивидуалните срещи ще се случват в удобно за децата и менторът време, като предварително ще изберете денят и часът за вашите срещи. Както и тяхната честота и продължителност във времето.

Каква е продължителността на срещите?
Продължителността на всяка среща е един учебен час, или 45 мин.

Как и къде ще се провеждат индивидуалните занятия?
Личните срещи с вашето дете ще се провеждат онлайн през платформата Google Meet, като ще получите линк, през който детето да се включи в срещата. Всичко от което детето ви има нужда за тези срещи е компютър, тетрадка и пишеща химикалка.

ТАКСА за един индивидуален урок за деца : 50 лв. 35 лв.

Ще получи ли детето ми сертификат за индивидуалната работа?
При осъществени минимум 20 броя индивидуални срещи детето получава сертификат за завършен индивидуален курс по творческо писане за деца в Творческа Академия „Заешка Дупка“

Детето ми ще получи ли правото да участва в „голямото литературно четене“ на Академията? 
Да, при осъществени минимум 20 броя индивидуални срещи с вашия ментор, получавате правото да участвате в ежегодното литературно четене на Академията.

МЕНТОРИ

Ирена Иванова

Ирена Иванова

Основател и лектор по проза