Заешка Дупка

ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ

За тези от вас, които не предпочитат да работят в група, искат да работят индивидуално с ментор, или просто са любопитни да пробват един или няколко от нашите писателски уроци, предлагаме
ИНДИВИДУАЛНИ ОНЛАЙН УРОЦИ С ПИСАТЕЛКАТА РЕНЕ КАРАБАШ

всичко за ИНДИВИДУАЛНИТЕ УРОЦИ

С кого ще работя?
Преподавателят, с когото ще работите онлайн е писателката и поет Рене Карабаш (Ирена Иванова), ментор в класа на прозаиците и основател на Творческа Академия “Заешка Дупка”.

Какъв е графикът на работа?
Индивидуалните срещи ще се случват в удобно време за вас и вашият ментор, като предварително, заедно ще избирате дните и часовете за вашите срещи. Обикновено срещите се провеждат веднъж седмично, но при желание за по-интензивна работа курсистът може да заяви среща два пъти седмично.

Каква е продължителността на срещите?
Всяка среща e с продължителност 1 астрономически час.

Как и къде ще се провеждат индивидуалните занятия?
Личните срещи с вашия ментор ще се провеждат онлайн през платформата Google Meet, като курсистите ще получат линк, през който да се включат в срещата. Всичко от което имате нужда е компютър, тетрадка и химикалка!

ТАКСА за една индивидуална среща: 90лв.  70 лв. 

(50 лв за деца под 15 г., – продължителност на урока 60мин.)

Ще получа ли сертификат за индивидуалната ни работа?
При осъществени минимум 12 индивидуални срещи, курсистът получава по желание сертификат за завършен курс по творческо писане в Творческа Академия „Заешка Дупка“

Получавам ли право да участвам в „голямото литературно четене“ на Академията?
Да, при осъществени минимум 12 индивидуални срещи с вашия ментор, получавате правото да участвате в ежегодното литературно четене на Академията,  по ваше желание.

МЕНТОРИ

Ирена Иванова

Рене Карабаш

Основател и лектор по проза