Заешка Дупка

КУРС ПО ПОЕЗИЯ

всичко за курса по поезия

 
Kога стартират класовете?
Записването за курсoвете ни е отворено целогодишно. 
Академията  се организира два пъти годишно – през пролетта и есента.
Следващото издание ще започне на 5-ти Март и ще продължи до 25-ти Април, 2024.
 
Как и къде ще се провеждат занятията?
Пролетното ни обучение ще се проведе ОНЛАЙН.
Занятията ще се провеждат два пъти седмично, в понеделник и четвъртък от 18:30 до 20:00 ч. 
 
Има ли възрастова граница за участие?

Достатъчно е да сте навършили 16 години. Горна възрастова граница няма. Имаме курсисти от всички възрасти. Все пак Буковски е прописал на 50години! 🙂

Имам ли право да участвам в Литературното четене на Академията?
Всеки завършил Академия за писатели “Заешка дупка” получава правото да участва в следващото Литературно четене на академията, което се оргинизира в рамките на текущата учебна година. Курсистите ще бъдат известени предварително за неговото организиране.

След приключването на курса, всеки курсист, с присъствие до
70 % в часовете, получава сертификат за завършен курс по творческо писане.
 
Колко струва обучението?
800 лв  790 лв. (или на две равни вноски х 395 лв)
 
Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона “ЗАПИШИ СЕ” и следвайте стъпките.

ВТОРА ЧАСТ

След приключването на курса има възможност за продължение на работата с менторите, по същата схема на провеждане на занятията. Мнозина от курсистите ни избират да продължат да работят със своите лектори, затова предоставяме възможността за продължение на практиката при записан минимум от курсисти.

РЕДАКЦИЯ НА РЪКОПИС

Тези от вас, които след завършването на курса имат достатъчен брой събрани стихотворения в ръкопис и искат да издадат книга, имат възможността да работят с един от нашите редактори, според тяхната ангажираност . След завършването на ръкописа, курсистът бива посъветван от ментора си на кои издателства да го изпрати и предложи за издаване.

*Тъй като имаме много запитвания от хора с готови ръкописи, които не са преминали курса ни по писане, но искат да работят с наш редактор, даваме възможността за помощ, след изчитане на ръкописа им и преценка, дали ръкописът е готов за редакция или има нужда от записване в курса по поезия.

*Тези от вас, които имат нужда само от прочит и рецензия на ръкописа си, предлагаме и тази услуга, която се заплаща. (за цена, виж секция „Такси“)