Заешка Дупка

ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ

За тези от вас, които не предпочитат да работят в група, искат да работят индивидуално с ментор, или просто са любопитни да пробват един или няколко от нашите писателски уроци, предлагаме
ИНДИВИДУАЛНИ ОНЛАЙН УРОЦИ

всичко за ИНДИВИДУАЛНИТЕ УРОЦИ

С кого ще работя?
Менторът, с когото ще работите е писателката Рене Карабаш (Ирена Иванова), ментор в класа на прозаиците и основател на Академията.

Какъв е графикът на работа?
Индивидуалните срещи ще се случват в удобно време за вас и вашият ментор, като предварително и заедно ще изберете денят и часът за вашите срещи. Също и тяхната честота и продължителност във времето.

Каква е продължителността на срещите?
Всяка среща e с продължителност 1 астрономически час.

Как и къде ще се провеждат индивидуалните занятия?
Личните срещи с вашия ментор ще се провеждат онлайн през платформата Google Meet, като курсистите ще получат линк, през който да се включат в срещата. Всичко от което имате нужда е компютър, тетрадка и пишеща химикалка.

ТАКСА за една индивидуална среща: 70 лв.  60 лв. (40 лв за деца под 15 г.)

Ще получа ли сертификат за индивидуалната ни работа?
При осъществени 20 броя индивидуални срещи курсистът получава сертификат за завършен индивидуален курс по творческо писане в Творческа Академия „Заешка Дупка“

Получавам ли право да участвам в „голямото литературно четене“ на Академията?
Да, при осъществени минимум 20 броя индивидуални срещи с вашия ментор, получавате правото да участвате в ежегодното литературно четене на Академията.

МЕНТОРИ

Ирена Иванова

Ирена Иванова

Основател и лектор по проза